fbpx

Interieurontwerp en totale ondersteuning nieuwbouwwoning

een gezellig familiehuis

Bij deze nieuwbouwwoning stonden een aantal belangrijke kenmerken centraal. Zo moest de woning in balans zijn, als een warme deken aanvoelen en een combinatie zijn van meerdere stijlen. Zo zijn er landelijke elementen met stoerdere, industriële materialen en warme kleuren gecombineerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat er een gezellig familiehuis is gecreëerd waar de volwassen kinderen met kleinkinderen altijd welkom zijn voor een kopje koffie.  

Topview nieuwbouwwoning Zundert

In de schijnwerper

Naast de woonkamer is er voor de slaapkamer ook een ontwerp gemaakt. In deze ruimte wordt de sfeer en stijl van de woonkamer doorgetrokken, maar is het geheel rustiger gehouden. Hierdoor is er een sfeervolle en serene slaapkamer ontstaan.  

Het totaalpakket

De bewoners van deze nieuwbouwwoning hadden geen idee waar ze moesten beginnen met hun interieur en zochten hulp tijdens het gehele proces. Dit ging dus verder dan alleen een interieurontwerp. Zo hebben de bewoners meerdere malen stalen ontvangen, hebben we een shopdag bij een woonwinkel gehouden en hebben ze met een gerustgesteld gevoel aan hun interieur gewerkt. Ook op zoek naar ondersteuning tijdens het gehele interieurproces? Laat mij dit dan persoonlijk weten en dan neem ik je graag mee in de wonderen wereld van interieur!

gratis online kennismakingsgesprek

Jouw huis een warm en gezellig gevoel geven?

neem dan contact op