fbpx

Het gezicht achter HESTIA.

over Hestia.

Lees meer over mijn achtergrond in de interieurbranche en opgedane ervaring van de afgelopen jaren!

Maak kennis met
Joan castelijn

“Ruim acht jaar geleden begon mijn avontuur in de interieurbranche. Zo begon ik met de studie Ruimtelijk vormgeven aan het Sint Lucas en mocht ik vier jaar later mijn papiertje ophalen met een specialisatie in interieur. Daarna heb ik de tweejarige associate degree opleiding Built Environment gevolgd en in één keer gehaald. Tijdens deze studies heb ik ervaring in de praktijk opgedaan door middel van stages. Zo heb ik onder andere bij Bob Manders Architecture en Schoenmakers stage gelopen. Hier heb ik dus echt de ‘bouwstenen’ van mijn carrière gelegd.  

Inmiddels heb ik ruim drie jaar mijn eigen bedrijf en heb ik vele huizenbezitters geholpen met interieurontwerpen. Van appartementen tot complete nieuwbouwwoningen en van een aanbouw ontwerpen tot tiny house: ik leg in iedere ruimte de persoonlijkheid van de bewoners en ontwerp dit met evenveel plezier en passie!

Ook kun je mij teruggezien hebben in verschillende soorten media. Zo ben ik laatst benoemd in de BN de Stem en de Rucphense Bode. Wil je daar meer over lezen? Bekijk dan deze pagina.”

Joan Castelijn en Labradoodle Beer over HESTIA.

mijn kernwaarden

Huiselijk

Door een fijne en vertrouwde sfeer neer te zetten, creëer ik huiselijkheid.

Persoonlijke aandacht

Door persoonlijk betrokken te zijn creëer ik jouw unieke interieur.

deskundig

Met een achtergrond in de interieurbranche en kennis van zaken ga ik te werk.

out of the box

Ik denk verder dan tijdelijke trends en creëer een interieur dat écht bij jou past.

Joan Castelijn met kussens van HESTIA.

get to know me

Ikzelf vind een interieur met nude kleuren en bronzen accenten heel mooi! Ik zou mijn persoonlijke stijl dus omschrijven als rustig, maar wel sfeervol en gezellig. Denk hierbij aan een mooie ronde, beige bank met een bijzettafeltje van natuurlijk hout en een zacht kleed van Eurogros.

In het afgelopen jaar heb ik een cursus afgerond op het gebied van 2D en 3D tekenen bij Soofos. Hierdoor kan ik jouw interieur nóg realistischer intekenen en zo lijkt het net of jij al midden in je woning staat, voordat deze gebouwd is!

Ik ben een echt gevoelsmens en dit zorgt ervoor dat ik het juiste gevoel in jouw woning kan verwerken. Misschien wil je wel een woonkamer waar je helemaal tot rust kunt komen of juist een plek waar gezelligheid van groot belang is en je vrienden altijd welkom zijn. Door goed naar jouw behoeften te luisteren kan ik een fijne beleving en de juiste sfeer creëren. Een woning waar jij dus écht kunt thuiskomen!

Naast mijn eigen kanalen, zoals mijn Instagram en Facebook account, kun je me ook gezien hebben in regionale kranten zoals de BN de Stem en de Bode. Benieuwd waarom ik ben benoemd? Bekijk dan deze pagina

Meer dan 50 huizenbezitters gingen je voor

Een interieur creëren dat écht bij jou past?

neem dan contact op