fbpx

De werkwijze

Om jouw ultieme interieur te creëren en het traject overzichtelijk te houden, werk ik standaard met een aantal fasen. Zo weet jij wat je in elke fase van mij kunt verwachten en kun je de vooruitgang van jouw interieurontwerp zien. Hieronder lees je meer over de drie fasen die we doorlopen. 

FASE 1 | Jouw wensen in kaart brengen

In deze fase gaan we van start met het creëren van jouw ultieme interieur. Zo kom ik bij je langs voor een kennismakingsgesprek en gaan we onder andere kijken naar welke stijl je aanspreekt, welke ruimtes ontworpen moeten worden en wat voor sfeer je fijn vindt. Deze informatie verwerk ik vervolgens in een eerste opzet, zodat jij alle besproken wensen op papier kunt zien. 

Deze fase duurt gemiddeld 6 weken. 

Tijdens deze fase kom ik één keer fysiek langs voor een kennismakingsgesprek en ontvang je de eerste opzet in een e-mail.

De eerste opzet is de basis van het uiteindelijke interieurontwerp. Dit is een bestand met een moodboard voor het interieur, de eerste materialen opties en drie mogelijke indelingen voor de ruimte(s).

Kussens van HESTIA. voor interieurontwerp

FASE 2 | het interieur krijgt vorm

Tijdens deze fase krijgt het interieurontwerp steeds meer vorm! We houden namelijk een online videogesprek over de eerste opzet. Hierin bepalen we de juiste stijl, de unieke sfeer en bespreken we jouw wensen wat betreft het moodboard en de drie indelingen. Vervolgens zet ik deze besproken wensen om in 3D beelden, zodat jij jouw keuzes realistisch in het interieur kunt zien!

Deze fase duurt gemiddeld 5 á 6 weken. 

Tijdens deze fase hebben we een online videogesprek van ongeveer een uur. Hierin bespreken we de eerste opzet en alle mogelijkheden. 

De 3D beelden geven een realistisch beeld van de ontworpen ruimte(s). Zo krijg je vanuit verschillende oogpunten de ruimte(s) te zien. 

Zakelijke samenwerking 3D render keuken

FASE 3 | de realisatie in zicht

In deze laatste fase werken naar het einde toe! Zo bespreken we door e-mailcontact wat je wel en niet aanspreekt aan het 3D ontwerp van de tweede fase. Vervolgens verwerk ik deze aanpassingen in het uiteindelijke ontwerp en ontwikkel ik een shoppinglist, verlichtingsplan en kleurplan. Deze plannen krijg je in één compleet bestand doorgestuurd, zodat jij direct op pad kan om te gaan shoppen. Als laatste plannen we een eindgesprek in, bespreken we jouw laatste vragen en ronden we samen het traject af!

Deze fase duurt gemiddeld 6 á 7 weken. 

In deze fase hebben we doorlopend contact via e-mail en een fysiek of online eindgesprek. 

Het interieurplan bestaat uit een moodboard, 2D ontwerp van de gekozen indeling, topview van de ruimte(s), meerdere realistische 3D beelden,  een verlichtingsplan, kleurplan en shoppinglist. 

3D render van HESTIA.

gratis online kennismakingsgesprek

Vandaag nog beginnen met jouw ultieme interieur?

Plan dan hieronder een online kennismakingsgesprek in