fbpx

Creëer jouw fundamentele thuis

interieurontwerp

Heb je jouw droomwoning weten te bemachtigen en kun je niet wachten om met een fijn gevoel thuis te komen? Weet je alleen niet hoe je een fijne sfeer en het perfect afgestemde interieur creëert? Investeer dan in een interieurontwerp!

Ik zorg voor de stip op de horizon en neem alle lastige keuzes bij je weg. Wat dat precies betekent? Ik breng jouw persoonlijke stijl en sfeer samen en zorg voor een afgestemd interieur. Zo hoef jij alleen maar te laten weten of je de bank of het behang mooi vindt en verwerk ik dit in jouw ultieme interieur. Scheelt jou veel tijd en stress!

Hiernaast weet je met realistische 3D beelden precies hoe jouw toekomstige interieur eruit komt te zien. Zo lijkt het net of je al in jouw woning staat en kun je zien of het een interieur is waar je van droomt!

Bekijk hieronder wat ik voor je kan betekenen en welke mogelijkheid het beste bij jouw behoeften past:

QUICK SCAN

Prijs vanaf €350,-

Tijdens een Quick Scan krijg je de mogelijkheid om al jouw interieurvragen te stellen en krijg je on the spot interieuradvies. Dit doen we in een online videogesprek van 1,5 uur.

In dit gesprek word je op weg geholpen naar jouw ultieme interieur en lopen we denkbeeldig je woning na. Heb je bijvoorbeeld twijfels over de beste indeling van de woonkamer of de kleur op de muren? Dit bespreken we direct én je krijgt handige tips en handvaten mee om jouw nieuwe interieur te realiseren. Ook ontvang je na afloop van ons gesprek een naslagwerk met alles wat we besproken hebben.  

Wil jij:

Dan past de Quick Scan het beste bij jouw behoeften! Klik hieronder op de knop en plan een kennismakingsgesprek in. 

MEEST GEKOZEN OPTIE!

INTERIEURONTWERP

Prijs vanaf €1250,- voor een gehele begane grond*

Met een interieurontwerp wordt jouw interieur tot in de puntjes ontworpen. Tijdens het traject van ongeveer 3 tot 4 maanden worden jouw wensen en behoeften omgezet in een interieurplan wat perfect bij jou past. Zo ontvang je een compleet plan met moodboards, de beste indeling voor jouw woning of ruimte, een verlichtings- en kleurplan, opties voor raamdecoratie, een shoppinglist voor de meubelen én realistische 3D beelden. In deze beelden kun je alle keuzes uit het traject terugzien en lijkt het al of je in je nieuwe interieur staat, nog voordat deze gerealiseerd is. Zo weet je precies of het interieur bij je past én kun je door het complete plan met een gerust hart jouw  interieur daadwerkelijk gaan realiseren.

Wil jij:

Dan is een interieurontwerp de perfecte keuze voor jou! Plan via de onderstaande knop een gratis, online kennismakingsgesprek in en dan gaan we samen voor jouw ultieme interieur zorgen! 

*Het is ook mogelijk om voor één ruimte een interieurontwerp te laten maken. Denk hierbij aan een slaapkamer, badkamer, woonkamer of andere ruimte. Mocht je hier meer over willen weten, neem dan contact met mij

INTERIEURONTWERP MET AANKOOPBEGELEIDING

Prijs vanaf €1750,-

Een interieurontwerp met aankoopbegeleiding gaat nog net een stapje verder dan een interieurontwerp per ruimte. Zo krijg je alles wat verwerkt zit in een interieurontwerp én krijg je ondersteuning bij het aankopen van alle producten voor jouw interieur. 

Zo gaan we samen een ochtend of middag naar een woonboulevard en bestellen we samen de juiste producten. Heb je toch nog twijfels over een stof of kleur? Dit kunnen we direct bespreken in de meubelwinkel. Daarnaast kom ik na de levering van de spullen nog één keer bij je langs op locatie. Tijdens dit moment help ik je mee met de aankleding en finishing touch van jouw interieur. Weet je niet zo goed waar je welke interieuraccessoires of vakantiefoto’s neer moet zetten? Dit regelen we dan direct!*

Wil jij:

Kies dan voor een interieurontwerp met aankoopbegeleiding en werk met een gerust gevoel naar jouw ultieme interieur toe!

*Het aanschaffen van de interieurproducten en -accessoires zijn niet inbegrepen bij de prijs. 

gratis online kennismakingsgesprek

Vandaag nog beginnen met jouw ultieme interieur?

Plan dan hieronder een online kennismakingsgesprek in