fbpx

Creëer jouw ultieme interieur

MET EEN GERUST GEVOEL NAAR JOUW NIEUWE WONING

Je hebt de beslissing gemaakt om je huis te koop te zetten. Misschien ben je wel uit je huis gegroeid, was je huis juist te groot of paste de locatie toch niet zo goed meer bij. Hoe dan ook: het is een dapper besluit. Je gooit je veilige basis over boord en kiest voor een nieuwe, fijnere toekomst. En bij deze fijne toekomst horen ook keuzes.

Wat is de perfecte locatie voor je nieuwe woning? Hoe groot moet je nieuwe woning zijn? En dan ook nog de eindeloze keuzes over het interieur. 

Kijk je stiekem nu al een beetje op tegen het creëren van je interieur en zou je heel graag met een gerust gevoel naar jouw nieuwe woning en interieur toewerken? Ga dan voor een interieurontwerp!

Een perfect op elkaar afgestemd interieur

Door een interieurontwerp worden alle keuzes gemaakt op basis van jouw persoonlijke stijl en sfeer. Hierdoor passen alle ruimtes van het interieurontwerp perfect bij elkaar en kun je gedag zeggen tegen mismatches.

Tot in detail weten hoe jouw nieuwe interieur er uit komt te zien

In het interieurontwerp is in detail uitgewerkt waar ieder interieurproduct moet komen. Zo weet je bijvoorbeeld precies waar je behang op de muren moet plaatsen en welke verlichting de juiste is in de ruimte. Hiernaast ontvang je ook een shoppinglist, zodat je precies weet waar je alle producten kunt aanschaffen.

Verhuis met een gerust gevoel naar je nieuwe woning

Door de realistische 3D beelden in het interieurontwerp lijkt het net of je al in je nieuwe interieur staat, nog voordat er een hamer of verfkwast aan te pas is gekomen. Zo weet je 100% zeker of je de juiste keuzes hebt gemaakt en dat jouw woning een fijn thuis gaat worden.

DEZE HUIZENBEZITTERS GINGEN JE VOOR

GUN JEZELF EEN FIJN THUIS

Wil jij met een gerust gevoel naar jouw nieuwe woning toewerken en tot in detail weten hoe jouw nieuwe interieur eruit komt te zien? Dan is een interieurontwerp de perfecte oplossing voor jou! Met een interieurontwerp worden jouw wensen en behoeften namelijk omgezet in een interieurplan wat perfect bij jou past en wat je direct kunt uitvoeren. Zo ontvang je een compleet plan met de beste indeling voor jouw woning, opties voor kleuren, verlichting en raamdecoratie, een shoppinglist én realistische 3D beelden. In deze beelden kun je alle keuzes uit het traject terugzien en weet je precies of het interieur bij je past!

Wanneer je kiest voor een interieurontwerp:

NOG MAAR EEN AANTAL PLEKKEN BESCHIKBAAR

Jouw ultieme interieur creëren gebeurd niet over één nacht ijs. We gaan samen onderzoeken bij welke sfeer jij je het fijnste voelt en welke stijl bij je past. Om dit zo goed mogelijk te doen neem ik je mee in de wonderen wereld van interieur. Ik neem alle lastige en overweldigende keuzes bij je weg en laat je zo realistisch mogelijk alle opties voor jou zien. Vervolgens ontvang je al deze keuzes uit in een compleet interieurplan dat je zo kunt uitvoeren. Hierdoor weet je bijvoorbeeld precies hoeveel behangrollen je moet kopen, waar de sfeerverlichting moet komen te hangen en hoe je de bank het beste kunt plaatsen. 

Doordat dit traject zo’n drie à vier maanden duurt (afhankelijk van de oplevering van jouw woning), heb ik nog maar een paar plekken beschikbaar. Als je nu contact met mij opneemt kun je nog gebruik maken van één van de laatste vijf plekken van dit kwartaal. 

Het gezicht achter HESTIA.

WIE IS JOAN?

De eerste bouwstenen van mijn interieurcarrière heb ik zo’n acht jaar geleden gelegd. Inmiddels heb ik al vele huizenbezitters geholpen met hun ultieme interieur. Van appartementen tot complete nieuwbouwwoningen en van een aanbouw ontwerpen tot tiny house: in iedere ruimte is de persoonlijkheid van de bewoners terug te vinden! Wil je meer over mij weten? Klik dan op de onderstaande button. 

Veelgestelde vragen

Wat houdt een interieurontwerp precies in?

Met een interieurontwerp wordt jouw interieur tot in de puntjes ontworpen. Tijdens het traject van ongeveer 3 tot 4 maanden worden jouw wensen en behoeften omgezet in een interieurplan wat perfect bij jou past. Zo ontvang je een compleet plan met moodboards, de beste indeling voor jouw woning of ruimte, een verlichtings- en kleurplan, opties voor raamdecoratie, een shoppinglist voor de meubelen én realistische 3D beelden. In deze beelden kun je alle keuzes uit het traject terugzien en lijkt het al of je in je nieuwe interieur staat, nog voordat deze gerealiseerd is. Zo weet je precies of het interieur bij je past én kun je door het complete plan met een gerust hart jouw  interieur daadwerkelijk realiseren.

Nee, absoluut niet! We plannen als eerste een gratis, online kennismakingsgesprek in van 30 minuten. Blijkt uit dit gesprek dat we geen match zijn of je op een later moment pas wilt starten, zijn hier geen kosten aan verbonden. 

De kosten van een interieurontwerp zijn afgestemd op de grootte van de ruimte(s) en de wensen. Wil je bijvoorbeeld de gehele begane grond laten ontwerpen of alleen de slaapkamer? Hier is veel in mogelijk. 

De prijs van een gehele begane grond is doorgaans vanaf €1250,-. Hier ontvang je dus een compleet interieurplan voor, waarin alle keuzes tot in detail zijn uitgewerkt en wat je direct kunt uitvoeren. 

Nee zeker niet. We starten op een moment dat voor jou uitkomt. Dit kan binnen een week zijn of pas over een aantal maanden. Hiernaast kijken we eerst naar de juiste stijl en sfeer, en gaan daarna pas aan de slag met de concrete plannen. 

gratis online kennismakingsgesprek

Wil jij met een gerust gevoel jouw ultieme interieur creëren?

Plan dan hieronder een online kennismakingsgesprek in